diumenge, 4 de desembre del 2011

Treball en equip

El mesos van passant i conforme anem avançant el projecte, cada vegada estem més familiaritzats amb aquesta nova manera de treballar, una nova forma d’aprendre en companyia. Ja no són sols continguts conceptuals concrets els que aprenem, sinó que jo em quede amb totes aquelles habilitats i competències que anem assolint gràcies a la interacció entre els memebres de l’equip i les ganes que experimentem tots de continuar en aquesta línia de treball tan efectiva. Som un grup que ens entenem, ens respectem i que ens ho creiem, i sempre prima la iniciativa de treball perquè esdevinga un procés ràpid i fluid, tret important i característic per a l’èxit del grup.


Com a equip que som, totes les tasques s’organitzen pensant en aquest per garantir un treball de tots, però no mitjançant blocs individuals, independents i rígids, sinó flexibles i sempre amb un alt grau de col·laboració per part de tots. Cal destacar, com molt bé vam exposar anteriorment, el compromís i la constància del treball diari, sent tots responsables amb les tasques que hem d’anar desenvolupant. Tots tenim veu i vot per tal d’aportar, en tot moment, decisions pel bé de l’equip i, així, fomentar, al mateix temps, la participació del conjunt.


Pel que fa a la figura de coordinador dins d'aquest grup, cal dir que jo no en parlaria d’un coordinador en concret, sinó de 4 coordinadors que ens preocupem i ens interessem per què el nostre treball vaja progressant sense necessitat d'estancar-se. Tot això esmentat fins ara ha generat una actitud positiva i motivació per part d’aquest grup, Mestres per la Llengua, que cada vegada es veu més relaxat i confiat, al mateix temps que gaudeix d'un clima positiu dins d'aquest xicotet però gran equip de treball. Ànims!

Iris Gómez García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada