divendres, 9 de desembre del 2011

Propostes de millora

L’equip de “Mestres per la llengua” a mesura que avancem amb el projecte es mostra com un grup molt compensat i organitzat, que sap treballar en equip i s’entén a la perfecció. La bona predisposició de tothom, diària, facilita la feina a l’hora de treballar en un entorn virtual. Per conseqüent, com és natural, sempre hi ha coses a millorar, ja que la perfecció és molt difícil d’aconseguir, i aquest és el nostre repte.

Com vam exposar a la PAC anterior, l’aspecte que més se’ns resisteix, tot i els progressos, és la iniciativa a l’hora de començar una tasca, requisit important per tal d’evitar que la feina se’ns acumule cara al final. Nosaltres seguim la planificació establerta, però, possiblement, una miqueta més relaxats. Quan s’aproxima la setmana clau, aleshores és quan despertem, sobtadament, i ens organitzem tot l’equip. A partir d’aquest moment, ja funcionem molt bé, però, prèviament, ens hem relaxat en donar eixe primer pas.  Amb aquesta millora guanyaríem temps per tal de perfeccionar la feina final.

També una nova proposta de millora que ens ajudaria al òptim funcionament de l’equip seria , que un membre, per exemple el coordinador o no necessariament aquest, fera un recull d’aquelles tasques pendents de les quals ens informa el consultor  al tauler  diàriament,  per tal de tindre-les més presents dins del nostre debat i evitar, així, que puguem passar alguna per alt.  Aquesta manera de tindre certa informació més present i rebre-la per duplicat  faria que millorarem la gestió i organització de les tasques guanyant, així, en rapidesa i immediatesa a l'hora de dur-les avant. Pense, que aquest objectiu seria important posar-lo en pràctica cara l’última PAC.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada