diumenge, 4 de desembre del 2011

Comunicació a la xarxa



Una bona comunicació esdevé un fet imprescindible per elaborar un treball en entorns virtuals. En el grup dels mestres tenim la sort que la comunicació a la xarxa és fluïda i, dia a dia va millorant.
Ja fa dos mesos que vam iniciar el nostre projecte, i encara que tots els principis són complicats, el nostre entorn (fòrum del grup de treball) de comunicació ha funcionat, i això que treballar a distància requereix molta organització. Ja immersos en la PAC 3 amb l’escrit de l’esborrany del nostre treball, la molta feina que això suposa provoca que estem més atents i utilitzem més l’entorn per poder pactar i ordenar tota la feina a fer.
Destacar que la connexió i el contacte amb tots els membres del grup és diari, i això sempre facilita la feina, a part, si hi ha algun contratemps o algú té un imprevist el comunica a temps i així la resta del grup es pot reorganitzar. A part, sempre que hi ha algun dubte es comunica i entre tots el resolem. Amb el fòrum del nostre grup de treball ha set suficient per anar fent el seguiment del projecte, però si ha sorgit un contratemps d’última hora i s’ha necessitat contactar més directament, s’han utilitzat altres mecanismes com utilització del xat del mòbil, i així s’ha pogut resoldre el problema mésràpidament.

La comunicació dels quatre membres del grup facilita la organització de les tasques, i això ha de continuar sent així fins el final, demostrant que com a conjunt funcionem a la perfeccció. Hem de seguir així!
Salut equip!
Aniol Masó Vallmajó

1 comentari:

  1. Com bé diu el company, la comunicació i l'intercanvi d'idees, d'informació, d'impressions i de propostes, així com la capacitat de dialogar, de tenir en compte el que diuen els companys i treballar individualment però sempre amb visió de conjunt, és la clau del nostre bon funcionament com a grup. L'espai de debat és el centre neuràlgic on tothom aporta a diari, fent així que puguem tenir èxit i assolir els objectius en el temps establert.

    ResponElimina