dilluns, 5 de desembre del 2011

Planificació i gestió del treball


La planificació és un apartat molt important en tots els treballs grupals, però més encara si, com nosaltres, els membres del grup es troben a tants kilòmetres de distància. No ens coneixem i no tenim contacte personal, però som capaços de dur a terme una tasca conjunta i fins al moment podem dir que ens en sortim prou bé. Això no seria possible sense una bona gestió del treball

Per a la realització de cada Pac, el nostre grup du a terme un  procés de debat a l'espai de grup en el què discutim tots els aspectes del nostre treball, feim propostes per millorar la nostra activitat, aportam idees, etc. Evidentment, cada procés que duim a terme grupalment abarca un període de temps que hem acordat prèviament, ho feim d'aquesta manera per gestionar millor el temps desde l'inici de la Pac i tenir un temps equilibrat per realitzar cada tasca.

De la primera Pac fins a l'actual hem pogut apreciar una certa evolució, ja que inicialment ens vam trobar amb alguns petits problemes amb la gestió del temps ( vam haver d'allargar algunes dates de finalització de tasques ). Ara ens trobem que aquestes modificacions ja no són necessàries pel fet que feim una planificació realista i intentam realitzar la feina en el període temporal acordat.

A continuació vos adjunt la planificació que de la primera activitat de la Pac 3 perquè veieu una mica com funcionem.

La veritat és que el factor més important per la realització de cadascuna de les tasques és la implicació de cada membre del grup i l'esforç que feim per fer propostes i ajustar-nos a les planificacions ( que de vegades és complicat perquè cadascú té altres temes personals pendents, contratemps, imprevistos, etc ). Sense l'esforç i la voluntat de cadascun dels Mestres per la llengua el nostre treball no seria el que és.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada