dilluns, 14 de novembre del 2011

Propostes de millora

Aquesta és la primera entrada on, després de finalitzar una PAC (la número dos en aquest cas), es proposen aspectes a millorar. Primer de tot, cal dir que, generalment, tot el grup està satisfet amb el treball realitzat. Hi ha hagut bona comunicació, respecte, responsabilitat, generositat, feina ben feta... i per tant podem felicitar-nos pel bon funcionament d'aquest grup. Cadascun dels membres participa com pot i cada vegada que algun component ha necessitat ajuda un parell de mans s’han estès cap a aquesta persona.

Hem sabut organitzar-nos molt bé i hem finalitzat la PAC dins el marge temporal acordat. No obstant això, hi ha algunes coses que es poden millorar per tal que, de retruc, millori el funcionament del grup, de la feina a realitzar i del projecte en general.

El primer aspecte a millorar és que normalment ens costa iniciar les tasques i distribuir-nos la feina. Costa que aparegui aquesta iniciativa per iniciar les tasques, donar-nos feina els uns als altres, prendre directament responsabilitats. Segurament perquè encara no estem acostumats a l'ambient virtual, als companys de grup, etc. Per tant, cal no dubtar a l'hora de començar a fer una feina i prendre la iniciativa, sense por i amb decisió.

En segon lloc, la gestió del temps i el compliment de la planificació. Com ja s'ha dit en una altra entrada, la planificació ha de ser flexible, però també és veritat que hem fallat una mica en aquest aspecte. Ens ha faltat gestionar i planificar una mica millor el temps, ja que ens ha quedat força feina pels últims dies i hem hagut de tornar a planificar el temps perquè anàvem una mica endarrerits. Per tal de millorar això, hauríem d'intentar no començar relaxats la següent PAC, procurar ser àgils i gestionar bé el temps total del que disposem.

Hem demostrat que podem treballar bé individualment, en equip, que som capaços de fer la feina en un temps raonable i prenent responsabilitats, així que si ens posem a treballar com sabem fer-ho no hem de tenir cap problema per fer tota la feina sense presses i sense contratemps.

1 comentari:

  1. Si, jo també coincidisc amb les propostes de millora esmentades, sobretot, en aquella que diu que les tasques ens costa iniciar-les i prendre la iniciativa alhora de repartir la feina. Per exemple, aquesta PAC el que ha originat al final son presses i estrés, però també dic que crec que tots hem aprés molt sobre esta PAC, i segur que per a la pròxima vegada, ho tenim en compte!

    ResponElimina