diumenge, 13 de novembre del 2011

Tecnologia digital

Som un grup que començarem de 0 i, com molt bé poguérem veure al vídeo que ens envià per correu electrònic Jordi de nom "volar como gansos", tots aprenguérem a enlairar-nos com a grup, a donar i a rebre ajuda en tot moment, a intentar sempre tindre el mateix ritme de treball constant i, molt important, a motivar-nos constantment i conjuntament, sempre, després de cada aportació. Els nostres avenços, sempre després de cada activitat, han fet que, sense gaire esforç, cada PAC anara sent superada amb satisfacció i amb molt d'aprenentatge acumulat. No ha sigut un aprenentatge basat en la teoria, sinó tot pràctica i amb una interacció plena i constant amb els companys del grup.

Pel que fa a la metodologia que ha seguit l'equip, aquesta ha contribuït a augmentar, no solament el coneixement conceptual dels continguts plantejats en l'assignatura, sinó també, les habilitats adquirides de treball en equip en un entorn virtual, al qual no
estàvem gaire acostumats. Sincerament, parlant de les dificultats que hem pogut tindre o experimentar, cal dir que aquestes han sigut insignificants, ja que amb el suport de tots i la col·laboració per part de tots els membres del grup, els dubtes que florien anaven desapareixent molt ràpidament. La creació del bloc, la distribució d'entrades i l'etiquetatge i les cerques a Zotero, entre altres, al principi, esdevenia tot molt abstracte. Però, conforme anaven passant els dies i el grup anava treballant, totes les activitats de la PAC en qüestió, començaven a tindre forma. A hores d'ara, estem endinsant-nos al món de les Wikis i, de igual manera que al  bloc, estem un poc desconcertats, però sé que una vegada comencem tots a experimentar amb aquesta nova ferramenta de comunicació, el camí sempre és més fàcil amb ajuda conjunta.

1 comentari:

  1. Estic d'acord amb l'entrada que ha fet la meva companya. És cert que tots vàrem començar de 0 i que poc a poc hem anat aprenent coses . Jo, particularment mai havia tractat amb cap de les aplicacions que hem utilitzat en l'assignatura, i reconec que una vegada les he après a manejar m'han estat de gran utilitat en altres assignatures. Supòs que als meus companys els ha passat el mateix.

    ResponElimina