dijous, 10 de novembre del 2011

Treball en equip

Ja portem uns dies immersos en el projecte virtual, on a títol personal era un nou món a descobrir, però que amb el pas dels dies estic guanyant confiança, tranquil·litat i, de moment, m’està fascinant. En tot això, bona part de culpa la té el bon equip que hem format, on l’entesa i les ganes de treballar en son trets característics.

Des del primer dia, un cop pactada la formació del grup, tots aquells aspectes i valors que es necessita per treballar en grup, sense el contacte directe, han aflorat i, amb el pas de les tasques, es van arrelant. Cal destacar el compromís i constància del treball diari, sense que ningú defugi de la responsabilitat que té en cada feina. Col·laboració i respecte per valorar les opinions de tots els membres, per decidir en funció del bé de l’equip i fomentant la participació del conjunt.

En tot treball en equip és recomanable acordar unes normes de funcionament, i així, com molt bé hem fet, aquestes estan pautades per saber què fer, amb quina disponibilitat i els recursos o eines que utilitzarem. Acords que s’han debatut i pactat en conjunt, respectant totes les propostes.

Tots els començaments són difícils, i també hi ha coses a millorar. Entre elles, cal dir, que costa arrencar a l’hora de fer una tasca, però crec que és normal quan t’estàs introduint al món del projecte virtual,i a mesura que anem avançant segur que anirà a millor.

Pel bon funcionament en el futur del “Grup dels Mestres” és imprescindible seguir la línia que hem traçat fins aleshores, potenciant les virtuts i procurant reforçar allà on no hem estat del tot encertats.

Salut equip!

1 comentari:

  1. Totalment d'acord amb tu. El compromís i la constància són molt importants i una característica que no es pot perdre. Cadascú ha de vetllar pel seu propi compromís amb el treball en equip, però al mateix temps ser capaç d'estirar els altres cap als objectius quan convingui, ja que si un perd el ritme o es desentén de les seves responsabilitats, tot el grup queda tocat, i això és feina d'un mateix, evidentment, però també ens podem ajudar els uns als altres en aquest sentit.

    ResponElimina