divendres, 11 de novembre del 2011

Comunicació a la xarxa:

La comunicació és un element molt important per fer un treball grupal, sobretot si parlem  d'una activitat en la qual tots els participants treballen a distància com és el nostre cas.

Tots els membres del grup utilitzem l'espai de grup per comunicar a la resta de membres les nostres propostes,  prendre decisions sobre cadascun dels treballs, plantejar dubtes que ens puguin sortir de les activitats proposades pel professor de l'assignatura, resoldre els dubtes dels altres companys, etc.

Ens conectam a diari. Si es dóna el cas que algun membre del grup no pot conectar-se tan sovint com és habitual ho feim saber a la resta del grup perquè quedin avisats. Normalment l'espai de grup obté vida els vespres ja que els matins solem estar ocupats amb les diferents tasques laborals externes a la UOC.

A l'hora de prendre decisions seguim les següents passes: primer feim propostes aportant diverses idees per dur a terme la activitat en qüestió, seguidament cada membre del grup aporta la seva opinió respecte les propostes dels companys de manea que les idees van prenent forma.

Una vegada hem acordat les pautes a seguir per fer l'activitat ( tractant els diferents punts necessaris ), el mètode que utilitzarem per dur-la a terme, la distribució del treball entre nosaltres, el marc temporal necessari per realitzar cada activitat i els objectius que hem d'assolir, hi ha algú que s'encarrega de sintetitzar la informació que hem anat diguent al llarg dels missatges  en un nou missatge.

Un cop establerts els acords per dur a terme l'activitat, cada membre compartirà amb la resta del grup la seva part del treball el dia que haguem acordat amb els companys ( tant si és un treball de realització individual com si és de realització grupal) .


Esperança Sempere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada