dissabte, 12 de novembre del 2011

Informació

Després d’uns primers dies d’organització de les tasques i presa de decisions, on entre altres es va acordar tema, el nostre projecte està començant agafar forma, i ens trobem en una de les etapes més importants per a la seva posterior elaboració.

S’han posat en marxa totes les eines necessàries per treure’n els millors fruits. La creació del bloc (que ja comença a tenir molta vida) i del lloc específic per administrar i gestionar les nostres cerques al gestor bibliogràfic “zotero”, debatre i escollir la recerca en relació el tema, i per finalitzar pactar l’índex del nostre treball per posteriorment començar a estructurar la “wiki” del grup. Tot, per plasmar el que serà el nostre projecte, en un món on les noves tecnologies ens permeten treballar en grup a distància i exposar-ho al públic.

Cal afegir, la gran tasca que cada membre del grup ha fet per trobar aquella informació que serà necessària. Ha set difícil buscar durant hores la recerca personal, i encara més complicat escollir dotze cerques, ja que n’hi havia moltes i de molta qualitat, i després de debatre i votar creiem tenir les adients per començar escriure el treball. L’equip ha actuat com a tal, i pot estar content de com està anant tot el procés.

Aniol Masó Vallmajó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada