dimarts, 3 de gener del 2012

Treball en equip

Ja són moltes les setmanes i els mesos que els mestres per la llengua duïm fent feina plegats i si gir la vista enrere i veig tota la feina que hem fet només en puc treure coses bones. 

Això de fer feina en grup a distància ha estat una nova experiència per tots nosaltres i crec que el resultat és molt satisfactori per tots. Ens ha enriquit potenciant el treball en equip que tant útil és tant a nivell estudiantil com a nivell laboral com a nivell quotidià. 

La veritat és que des del primer moment ens hem entesos molt bé entre tots i mai hem tingut cap desacord. Cada membre del grup ha donat tot el que estava al seu abast per el·laborar la feina conjunta i obtenir-ne un bon resultat i això s'ha notat molt en el resultat final de cada tasca.

Totes les decisions sempre s'han pres amb l'aprovació de tots els membres després d'haver intercanviat idees a l'espai de grup i sempre s'han duit a terme tal com havíem quedat i respectant la programació acordada. 

Els bons resultats de la nostra feina no haurien estat possible sense el compromís, la constància i la serietat que ha tengut el grup a l'hora de realitzar la feina. Entre tots ha estat possible la realització del nostre projecte conjunt i ara podem estar satisfets de la nostra feina, que ens ha duït molt de treball, si, però sense la col·laboració de cadascun de noltros no hagués estat tan bo de dur, al manco no hagués estat el mateix...


Només em queda dir que tant de bo els mestres poguem coincidir altre vegada i tornar a treballar plegats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada