diumenge, 8 de gener del 2012

Tecnologia digital

Després d’uns mesos de pur aprenentatge, arribats en aquest punt el grup ha adquirit les competències necessàries per defensar-se sense problemes en camps com el bloc o la wiki. Avui, tots els membres del grup mostren un gran domini i seguretat a l’hora d’usar aquests programes, sobretot la wiki que era un món desconegut per tots, que amb els dies hem perdut la por a fer-la servir i el resultat final del nostre treball és prou digne.

Finalment, remarcar que el nostre espai de grup ha continuat sent una eina imprescindible per comunicar-nos. Ha estat un espai dinàmic, participatiu i que hem utilitzat diàriament a la perfecció, que conjuntament amb la bona entesa que es respira a l’equip ha facilitat la feina. Personalment estic content, i crec que la resta del grup també, del que hem après amb aquesta matèria.

1 comentari:

  1. Totalment d'acord amb tu Aniol. En major o menor mesura tots hem estat participatius, ens hem comunicat i hem influït en les decisions de grup. Hi ha molt per aprendre i per millorar, però hem d'estar orgullosos de la feina feta i de tot el que hem après en aquest àmbit.

    ResponElimina