dilluns, 9 de gener del 2012

Propostes de millora


Ja són molts els treballs realitzats pels mestres per la llengua dels quals hem quedat prou satisfets. És cert però, que sempre hi ha aspecte que es podrien modificar lleugerament per funcionar a la perfecció.

Com hem comentat en entrades anteriors, al grup li cosa una mica prendre la iniciativa a l'hora de fer feina. i això s'ha vist al llarg de tot el semestre. També cal dir però, que  una vegada iniciada una tasca, tots els membres es posen en marxa per finalitzar-la de la millor manera possible i amb un bon ritme.

De vegades el temps ens ha vingut un pèl just i hem hagut de fer un " sprint " final, en aquests casos hauríem d'haver fet una planificació més realista de les tasques a fer per tal de no haver d'agobiar-nos a l'hora de finalitzar les pacs però s'ha de dir que sempre hem obtingut un bon resultat.

Finalment, la darrera proposta de millora que faria és el fet d'haver estat una mica més " perfeccionistes " a l'hora de fer la feina, en el sentit que es podria haver mirat més prim perquè quedés una feina impecable. En alguns casos hem se'ns ha passat per alt alguna errada ortogràfica o de format que pot ser es podien haver evitat.

Llevat d'aquestes petites propostes que  podríem aplicar per millorar el nostre treball hem de dir que estem molt satisfets i orgullosos del nostre treball i de les nostres errades, ja que aquestes ens han permès ser crítics amb la nostra pròpia feina i ens serviran per a un futur poder fer un treball excel·lent.

5 comentaris:

  1. Estic d'acord quan parlem de que costa prendre la iniciativa, tot i que sempre s'ha trobat algú o alguna que ha donat el primer pas, sobretot ara el final on hem mostrat més regularitat treballant i no se'ns ha acumulat tan la feina.
    També recalco que tot i fer un bon treball seria bo repassar-ho i perfeccionar-lo. És cert que aquest encara podria ser millor.

    ResponElimina
  2. Si, perfecció és la paraula clau. Hauria d'haver sigut el últim propòsit i repte a aconseguir en aquest projecte. No obstant, el final és important, però també ho és la trajectòria per aplegar a eixe final, comparant-lo amb el nostre principi. He de dir, que aquesta primera assignatura de la carrera m'ha fet agafar forces i molta motivació dins d'aquesta universitat i, més especialment, dins del Grau. Em sent molt satisfeta. Gràcies equip! :)

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb els comentaris dels meus companys. Aquesta assignatura m'ha fet motivar-me molt i seguir interessada tant amb l'estudi de la llengua i le literatura com de les Tic.

    Abans de començar l'assignatura, la veiritat és que això de les " Tic " em sonava una mica a xinès mandarí. Però ara tenc la sensació d'haver aprés molt durant aquests mesos i el més important; que tot el què he aprés em serà molt útil per a propers treballs.

    ResponElimina