dissabte, 7 de gener del 2012

Cerca d'informació i informació utilitzada

Internet és una ferramenta molt útil, però cal saber utilitzar-la bé per tal de traure-li profit.  No sols serveix per a escriure una paraula al cercador  i anar, directament, a la primera font d’informació que ens apareix,  sinó que va més enllà. Es tracta de saber seleccionar eixa informació i valorar quina és la que, realment,  més ens interessa. Cal saber navegar i contrastar tot allò que trobem i, per això, es important aprendre a dominar aquesta ferramenta tan útil.

En aquesta última fase, hem fet poca cerca,  ja que el projecte  ja el teníem acabat amb  cada apartat tancat i una bibliografia definitiva. No obstant,  ens hem encarregat de fer una revisió general  per tal de comprovar que fora correcta la informació triada amb la bibliografia utilitzada així, com també,  la presentació d'aquesta. 
Compatat i debatut, el grup, per tal de fer un bon projecte, ha aprés a saber cercar i a saber triar aquelles fonts interessants. Tot això i més, han fet que durant aquest procés aprenguerem i perfeccionarem la nostra competència digital i virtual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada