dimecres, 4 de gener del 2012

Ens comuniquem!

Molta fluïdesa i màxim respecte  han estat constants en la comunicació en xarxa d’aquesta última  fase del projecte  Mestres  per la llengua. 

La freqüència de connexió ha sigut diària i el temps ha estat molt bé gestionat per tots els membres del grup formant part tots d'aquesta planificació i organització d'aquest.  

La comunicació, sha produït,  bàsicament,  a través de l’espai de debat, superant,  ja, els 600 missatges. Cal dir, que quan algun membre del grup s’ha absenta, durant uns quants dies, sempre ha sigut motiu d'avís per a la resta del grup per tal de poder organitzar la feina pendent entre nosaltres. 

Respete al llenguatge escrit, aquest ha sigut clar i directe, i sempre respectuós.  Fins ara no hem tingut cap diferència, ja que ens entenguem a la perfecció alhora de fer aportacions  i de decidir propostes.   He de dir que estic plenament satisfeta d'aquesta complicitat que hem experimentat entre tots.

Cal remarcar positivament, que el factor cansament, ja cara la recta final, aquest no ha existit, ja que hem continuat amb  les mateixes energies, inclòs, multiplicades. No obstant, si que és veritat que el període de Nadal, ha dificultat una mica la comunicació diària, ja que molts de nosaltres érem fora. Però, encara així, hem sabut organitzar-nos sense problemes una vegada més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada