divendres, 13 de gener del 2012

Adéu!

Tot principi té un final i aquest projecte ja s’ha acabat! L’equip, després de tota aquesta aventura d’aprenentatges, s’ha parat a pensar quina ha sigut la progressió del treball en grup, dins d’aquest gran projecte: punts forts, punts dèbils i aspectes a millorar.
Per començar, cal remarcar que aquesta matèria ha sigut una experiència molt enriquidora, tota una aventura que ens ha permès aprendre moltes coses noves i a dominar aspectes de les noves tecnologies que no controlàvem i que no coneixíem. Han passat els mesos molt ràpids i, això, té una única explicació i és que hem gaudit treballant en grup sense necessitat de conèixer-nos i estat prop dins d’un entorn virtual.
Hem sigut, en tot moment, un grup amb complicitat i sempre complementant-nos a la perfecció. Això s'ha notat en els nostres treballs ja que encara que es diferenciïn els diversos dialectes de cada membre, aspecte enriquidor, el treball s'ha mostrat molt compacte perquè tots defensàvem una mateixa idea.

Per altra banda, ens ha sigut un punt fort el fet que el tema del nostre projecte ens ha motivat, des d’un primer moment, i a conduït a incrementar les ganes alhora de cercar informació i entusiasme per fer i veure resultats.


Podríem dir que hi ha moltes més coses positives que negatives. Primer de tot, cal destacar com a molt positiu que tots els membres del grup han participat activament i han treballat de valent, aquest fet facilita l'entesa des d'un primer moment. Seguidament, és agradable conèixer nous companys tan oberts, que s'adapten, amb iniciativa i que saben ajudar al company que ho necessita. L'entorn virtual et permet comunicar amb freqüència, per molta distància que hi hagi entre els membres del grup. Per treballar amb equip es necessiten una sèrie de competències (solidaritat, esforç, col·laboració, iniciativa, etc) que ja teníem, però amb aquesta assignatura les hem potenciat i millorat complint amb allò que se'ns demanava.

La part negativa? Pot ser, que en moments d'urgència, quan s'ha de fer una feina una mica a contratemps, el contacta directe ho soluciona amb més solvència que de manera virtual i per tant el WhatsApp ha sigut un bon recurs en aquestes situacions puntuals.
Pel que fa als aspectes a millorar, si ho mirem fredament, no hi ha molta cosa a millorar ja que quan hi ha motivació sempre hi ha superacions. I això hem fet, superar-nos diàriament en cada PAC. No obstant, podríem dir que una planificació més acurada de les feines a fer per evitar deixar-les per al final.

A reveure!

1 comentari:

  1. Tant de bo ens poguem retrobar en alguna altra assignatura i fer feina junts. Ha estat una experiència molt agradable i enriquidora gràcies als meus companys. L'aptitud de cadascun d'ells ha facilitat molt el treball en tot moment.

    Gràcies mestres!

    ResponElimina